İlçemiz Kaymakamı Çağlar TEKİN Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

 
Bugün saat 11.00 da Eski Hükümet Konağı önünden uğurlanacaktır.

Zile Kaymakamı Çağlar TEKİN onuruna, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla Zile Öğretmenevi’nde veda yemeği programı düzenlendi.

 

Programa; Belediye Başkanı Şükrü SARGIN, Zile Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt SANIVAR, Zile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Alper KESİK'in yanı sıra ilçe protokolü, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Programda, ilçemiz Kaymakamı Çağlar TEKİN'in Zile'de görev yaptığı süre boyunca ilçeye sunduğu hizmetler ve yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, kendisine teşekkür edilerek yeni görev yerinde başarı, sağlık ve mutluluk temennilerinde bulunuldu.

 

Kaymakam Çağlar TEKİN ise yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı tüm kurum ve kuruluşlara, mesai arkadaşlarına ve Zile halkına destekleri ve iş birliği dolayısıyla teşekkür ederek katılımcılarla vedalaştı.

        Cumhurbaşkanlığı’nın 2026/148 sayılı atama kararı ile Sakarya’nın Geyve ilçesine Kaymakam olarak atanan İlçemiz Kaymakamı  Çağlar TEKİN bugün saat 11:00 da Eski Hükümet Konağı önünden yeni görev yerine uğurlanacak.