YILIN LİDER EĞİTİMCİSİ ÖDÜLÜ ZİLE FEN LİSESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÜNSAL SAPER’E

 

Uluslararası ESEP Eğitim Bilimleri ve Etkili Uygulamalar Kongresi  Cumhuriyetin 100.yılında Geçmişten Geleceğe Eğitimi Okumak temasıyla 27/29 Ekim 2023 tarihinde Hatay/İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleştirildi.

Farklı temalarda panellerin, atölye çalışmalarının,seminerlerin bildiri sunumlarının yapıldığı akademinin ve sahanın buluştuğu ESEP Kongresi  akademisyenlere  araştırmacılara, bilim uzmanlarına, eğitimcilere, yöneticilere, sivil toplum temsilcilerine, topluluk liderlerine, teoriden uygulamaya geniş bir perspektiften multidisipliner bir yaklaşımla tartışma imkanı sağladı.

Kongreye İlçemiz Zile Fen Lisesi müdür yardımıcısı Ali Rıza YAVRUTÜRK  ve İngilizce öğretmeni  Ünsal SAPER katıldılar. Kongrede  Ali Rıza YAVRUTÜRK “Teknoloji Destekli Yenilikçi Öğrenme Ortamlarında Aktif Öğrenme Yaklaşımları”, “Teknlojinin Eğitim İle Entegrasyonu Pratiği ZFCL Örneği” ve “Yenilikçi Öğrenme Alanlarının (FCL) Öğrencilerin Beceri Gelişiminin Gelişimi Üzerine Olan Etkisi” isimli 3 farklı bildiriyi sunarken Ünsal SAPER ise “21.Yüzyıl Sınıfları İçin eTwinning” ve” FCL Geleceğin Sınıflarında Pedagojik Uygulamalar” isimli 2 atölye  çalışması gerçekleştirdi.

Ayrıca 2023 yılı Eğitim Pusulası Ödüllerinin verildiği kongrede Ünsal SAPER  “Yılın Lider Eğitimcisi” ödülüne layık görüldü.