ZİLE TİCARET ODASI MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDILAR

 

Zile Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, 27 / 28 Ocak 2024 tarihilerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldılar. Seminerde Zile Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Türkiye odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada meclis üyelerinin bu görevlerde illerinde ilçelerinde bilen kişiler olması gerektiğine vurgu yaparak, bu eğitim seminerlerini başta TOBB’un faaliyetleri olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirmek için yaptıklarını dile getirdi. 4 yıl boyunca görev yapacak meclis üyelerinin bölgelerinde kendi sektörlerinin temsilcileri olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, asıl görevlerinin üyelerin sorunlarını, dertlerini ve beklentilerini icra makamlarına aktarmak olduğunun altını çizdi.

Ticarette en önemli konunun itibar olduğunu söyleyen TOBB Başkanı,  “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” dedi.

Meclis üyeliğinin anlamı ve yükümlülüklerine dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, “Bu görevler başkasının derdiyle dertlenme görevleridir. Biliyoruz ki Türkiye’yi zenginleştiren özel sektördür. O nedenle özel sektörün sorunlarını, isteklerini aktarma konusunda bize düşen görevler var” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu meclis üyelerine sosyal medyayı iyi kullanmaları ve birbirlerini ötekileştirmemeleri konusunda da uyarılarda bulundu.

Seminere; Zile Ticaret Borsası Meclis Başkanı Duran Şahin, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Aytekin Ve Yakup Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Kazankaya, Sayman Üye Nihat Açıkal, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Boyraz, Yönetim Kurulu Üyesi, Erkan Perçin, Meclis Üyeleri Ali Kral, Nevzat Altan, Yaşar Durak, Çağrı Şenkul, Enesbin Malik Çakır, Mehmet Uzer Ve Genel Sekreter Ömer Faruk Önkuzu katılım sağladı.