ZİLE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DUAYA DURDU

 

ZİLE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DUAYA DURDU

         Zile Anadolu Imam hatip lisesi bahçesinde toplanan  öğrenciler,  şehitlerimiz  ve İdlib operasyonlarına katılan  askerlerimiz için Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

          Okul Müdürü ÜMİT KARSLI , dua programı ile ilgili yaptığı açıklamada, sınır ötesinde operasyonda olan Türk Silahlı Kuvvetleri  mensuplarına  manevi olarak destek olmak için öğrenci ve  öğretmenlerle  bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Dualarla, aradaki mesafelerin önemsizleşeceğine inandıklarını ve bu şekilde bir destekte bulunmaya çalıştıklarını dile getiren KARSLI, şöyle konuştu:

           “Dua müminin silahıdır' düsturu gereğince biz de buradan askerlerimize destek olmak istiyoruz. Askerlerimiz bilsinler ki arkalarında onları seven, onlara dua eden kardeşleri var. Bütün amacımız, derdimiz bu. Bizler rahat uyuyalım diye değil, geride kalanların ülkenin kalkınması, ilerlemesi adına daha rahat çalışalım diye cephede olan askerlerimizin gözleri arkada kalmasın. Onlar işlerine baksınlar, biz de burada işimizi yapalım ve onlara dua edelim. Asıl temel düşüncemiz bu."     

     Programa Zile Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ ve Ilçe Milli eğitim müdürü Hacı Bayram POLATTİMUR  öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.